Kakšna je za smrekovo mazilo cena in ali se splača


Za smrekovo mazilo cena je 5 €, kar je izjemno dostopna  cena za vse in se splača, glede na učinke. Vendar je za manjše smrekovo mazilo cena še bolj privlačna za začetnike, ki ga še ne poznajo. Glavna lastnost Smrekovit smrekovih mazil je, da so narejena iz smrekove smole na maščobni osnovi, zato so na otip mastna in se težje absorbirajo v kožo od smrekovih krem. So popolnoma naravna. Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik izdelujejo že od leta 1990. Takrat je Ivo Konc v Naklem pri Kranju izdelal prvo smrekovo mazilo za trg v tem delu Evrope.

 smrekovo mazilo cena

Njegova neverjetna učinkovitost se je preko prijateljev in znancev v enem letu razširila po vsej tedanji Jugoslaviji. Tako smrekovo mazilo Smrekovit Klasik kot tudi smrekovo mazilo s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra sta izdelana iz 100 % naravnih sestavin in vsaj 60 % iz sestavin ekološke pridelave, kar dokazujejo z BIO certifikatom. Smrekovit Klasik lahko uporabljate v kombinaciji s Smrekovit oblogo.

Smrekovo mazilo cena je dostopna vsakomur. Smrekovit prehranska dopolnila so popolnoma naravni izdelki za notranjo uporabo, katerih glavna sestavina je smrekova smola. Smrekovo smolo so uživali že naši predniki med dejavnostmi v gozdu. Uživala so jo tudi starodavna ljudstva že 5000 let pred Kristusom in ameriški Indijanci. Proizvajajo smrekovo oralno pršilo za težave v ustni votlini ter smrekove kapsule za težave prebavil in sečil. Smrekovit oralno pršilo ima certifikat VEGAN.

Smrekovo mazilo cena dostopna vsem kupcem. Smrekova mazila proizvajajo dve vrsti:

  • Smrekovit Klasik smrekovo mazilo
  • in Smrekovit Ekstra smrekovo hladilno mazilo.

Tudi Smrekovi kremi prav tako proizvajajo dve vrsti:

  • Smrekovit 365 smrekovo kremo
  • in Smrekovit Ekstra smrekovo hladilno kremo.

Bistvena razlika med maziloma in kremoma je v tem, da so mazila izdelana na maščobni osnovi, zato so na otip mastna in se slabše in počasneje absorbirajo v kožo od krem. Kreme so na drugi strani že po svoji definiciji emulzija vode in olja, zato nimajo mastnega otipa, veliko boljše se absorbirajo od mazil ter se na koži hitro posušijo.

Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik priporočajo pri uporabi na sluznicah, na ranah, pri notranji uporabi ter za masažo. Smrekovit Ekstra smrekovo hladilno mazilo pa za masažo. V tubi je pakirana smrekova krema, v plastičnem lončku pa smrekovo mazilo.
Smrekovo mazilo cena je resnično dostopna vsem in je prav, da jo imajo v vsakem gospodinjstvu.

Zadnji prispevki